Välkommen till Lockners Bil och MC!

Vi har tillbehören du behöver till dom bästa priserna.

Mc och skoterbutik
Är du sugen på att starta en mc och skoterfirma kolla här.
Nu finns möjligheten att förvärva en mycket välskött och lönsam rörelse inom Mc och skoter branschen.
Företaget riktar främst in sig mot Mc, skotertillbehör samt ATV men även kläder samt skyddsutrustning.

Vi sammarbetar med de största grossisterna inom branchen såsom Duells, Garage 24, Motorspeed, Highway Hawk samt DBC mfl.
Vi är även en av de största på custom delar i Sverige.

Rörelsen startades av undertecknad 1996 och har succesivt vuxit till vad den är i dag.
Företaget har i dag både en fast butik samt en framgångsrik internettbutik med många trogna kunder.
Vår kundkrets sträcker sig förutom Sverige även över Norge, Danmark samt Finland.

Företaget är mitt livsverk men då jag i dagsläget driver två stora företag så räcker inte längre tiden till därav försäljningen.
Vi bedriver även verkstad.

Vid seriöst intresse kontakta mig via mail så återkopplar jag.

Akrapovic avgassystem står i en klass för sig. Alla fyra japanska fabriksstallen och Aprilia kör med Akrapovic i Superbike, Supersport 600 och Endurance. Fyra varianter finns: RACING - ger en extrem kraft- och vridmomentsökning. Konstruerat för bana och kommer bäst till sin rätt vid högre varvtal. Till vissa modeller finns även system godkända för gatbruk. Kan monteras på en standardcykel utan större ingrepp. EVOLUTION - är det bästa systemet och speciellt anpassat för varje mc och motor. För att systemet ska komma till sin fulla rätt kan en justering av insprutning eller ombestyckning behövas. Till vissa modeller finns även system godkända för gatbruk. Smärre modifieringar av hojens chassi krävs för vissa modeller. STREET LEGAL - baserat på ovanstående modeller men med en lägre ljudnivå. SPORT PRODUKTION - ett komplett utbytessystem. Ger prestandaökning till ett överkomligt pris. Finns godkänt för gatbruk till vissa modeller. -------------------------------------------------------------------------------- SLIP-ON / BOLT-ON - för dig som tycker att hojens utseende och ljud är viktigare än att nå de lägsta varvtiderna. Bolt-on-dämparen passar direkt på originalröret. Till slip-on-dämparen följer även mellanröret med. Varje dämpare är speciellt utprovad för varje mc-modell.
Sortera på
Resultat 1 - 1 av 1

Akraprovic

Ring för pris

Akrapovic avgassystem står i en klass för sig. Alla fyra ...