Ring för pris

E-post
Akrapovic avgassystem står i en klass för sig. Alla fyra japanska fabriksstallen och Aprilia kör med Akrapovic i Superbike, Supersport 600 och Endurance. Fyra varianter finns:
RACING - ger en extrem kraft- och vridmomentsökning. Konstruerat för bana och kommer bäst till sin rätt vid högre varvtal. Till vissa modeller finns även system godkända för gatbruk. Kan monteras på en standardcykel utan större ingrepp.
EVOLUTION - är det bästa systemet och speciellt anpassat för varje mc och motor. För att systemet ska komma till sin fulla rätt kan en justering av insprutning eller ombestyckning behövas. Till vissa modeller finns även system godkända för gatbruk. Smärre modifieringar av hojens chassi krävs för vissa modeller.
STREET LEGAL - baserat på ovanstående modeller men med en lägre ljudnivå.
SPORT PRODUKTION - ett komplett utbytessystem. Ger prestandaökning till ett överkomligt pris. Finns godkänt för gatbruk till vissa modeller.


--------------------------------------------------------------------------------

SLIP-ON / BOLT-ON - för dig som tycker att hojens utseende och ljud är viktigare än att nå de lägsta varvtiderna. Bolt-on-dämparen passar direkt på originalröret. Till slip-on-dämparen följer även mellanröret med. Varje dämpare är speciellt utprovad för varje mc-modell.
Beskrivning Akrapovic avgassystem står i en klass för sig. Alla fyra japanska fabriksstallen och Aprilia kör med Akrapovic i Superbike, Supersport 600 och Endurance. Fyra varianter finns: RACING - ger en extrem kraft- och vridmomentsökning. Konstruerat för bana och kommer bäst till sin rätt vid högre varvtal. Till vissa modeller finns även system godkända för gatbruk. Kan monteras på en standardcykel utan större ingrepp. EVOLUTION - är det bästa systemet och speciellt anpassat för varje mc och motor. För att systemet ska komma till sin fulla rätt kan en justering av insprutning eller ombestyckning behövas. Till vissa modeller finns även system godkända för gatbruk. Smärre modifieringar av hojens chassi krävs för vissa modeller. STREET LEGAL - baserat på ovanstående modeller men med en lägre ljudnivå. SPORT PRODUKTION - ett komplett utbytessystem. Ger prestandaökning till ett överkomligt pris. Finns godkänt för gatbruk till vissa modeller. -------------------------------------------------------------------------------- SLIP-ON / BOLT-ON - för dig som tycker att hojens utseende och ljud är viktigare än att nå de lägsta varvtiderna. Bolt-on-dämparen passar direkt på originalröret. Till slip-on-dämparen följer även mellanröret med. Varje dämpare är speciellt utprovad för varje mc-modell.